Industri nyheter

Standarden på medisinske klær

2021-10-27
1. Beskyttelse(medisinsk klær)
Beskyttelse er det viktigste ytelseskravet til medisinske verneklær, hovedsakelig inkludert væskebarriere, mikrobiell barriere og barriere mot partikler.
Væskebarriere viser til at det medisinske vernetøyet skal kunne hindre inntrengning av vann, blod, alkohol og andre væsker, og ha en hydrofobicitet på mer enn grad 4 for å unngå forurensing av klær og menneskekropp. Unngå å overføre viruset som bæres av pasientens blod, kroppsvæske og andre sekreter til det medisinske personalet under operasjonen.

Mikrobiell barriere inkluderer barrieren mot bakterier og virus. Barrieren mot bakterier er hovedsakelig å hindre kontaktoverføring (og tilbakeoverføring) av sykepleiere i tradisjonell kinesisk medisin til pasientens operasjonssår under operasjonen. Barrieren mot viruset er hovedsakelig å forhindre kryssinfeksjon mellom leger og pasienter forårsaket av viruset som bæres av medisinsk personell når de kommer i kontakt med pasientens blod og kroppsvæske.
Svevestøvbarriere refererer til å forhindre at virus som overføres gjennom luften inhaleres eller festes til hudoverflaten i form av aerosoler og absorberes av menneskekroppen.

2. Komfort(medisinsk klær)
Komfort inkluderer luftgjennomtrengelighet, vanndamppenetrering, draperbarhet, kvalitet, overflatetykkelse, elektrostatisk ytelse, farge, reflektans, lukt og hudsensibilisering. Den viktigste er luftpermeabiliteten og fuktighetspermeabiliteten. For å forsterke den beskyttende effekten er det beskyttende klesstoffet vanligvis laminert eller belagt, noe som resulterer i tung og dårlig luftgjennomtrengelighet og fuktighetspermeabilitet. Langvarig bruk bidrar ikke til svette og varmespredning. Det antistatiske kravet er å forhindre at statisk elektrisitet i operasjonsrommet forårsaker at store mengder støv og bakterier absorberes av operasjonsdrakten, noe som er ugunstig for pasientens sår, og forhindre at gnisten som genereres av statisk elektrisitet detonerer den flyktige gassen i operasjonssalen og påvirker nøyaktigheten til presisjonsinstrumenter.

3. Fysiske og mekaniske egenskaper(medisinsk klær)
Fysiske og mekaniske egenskaper refererer hovedsakelig til rivemotstanden, punkteringsmotstanden og slitestyrken til medisinske beskyttelsesklærmaterialer. Unngå å rive og punktere for å gi kanaler for overføring av bakterier og virus. Slitasjemotstand kan forhindre at flokker faller og gi et sted for reproduksjon av bakterier og virus.

4. Annen ytelse(medisinsk klær)

I tillegg til egenskapene som er oppført ovenfor, må medisinske verneklær også ha desinfiseringstoleranse, god fargebestandighet mot vask, krympebeskyttelse, ikke forbrenningsstøtte, ikke-giftig, ikke irriterende og ufarlig for huden.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept